Cream atmosfera cu tesaturi decorative realizate pe masurile ferestrelor tale. Colectia noastra de perdele si draperii este selectata cu atentie si pune accent pe caliate si estetica.

Toate produsele sunt manufacturate intocmai pentru a se potrivi perfect in camerele dumneavoastra.

descopera
inspiratie pentru universul tau

preferinte

alege schema de culori pentru casa ta

confort

dozeaza lumina din incaperi si bucura-te de relaxare

rasfat

diversitatea materialelor promite sa creeze un ambinet in care tu sa te simti mereu bine

Awards.

Architecture.

Design.

Management.

Learn More

Make your unique work and services pop

Rezultate minunate

Te recomand cu drag, iti multumesc pentru colaborarea avuta si pentru profesionalismul de care dai dovada! Produsele sunt de calitate si rezultatele sunt minunate! Iti doresc succes si sa ai parte numai de colaborari si proiecte minunate! ❤??

Iulia B.

Arhitect

Super creativ

In calitate de designer colaborarea in proiectele mele cu Decasa a fost ireprosabila. Am cunoscut-o pe Iulia cand era la inceput de drum si am ales sa am incredere incurajand-o astfel pe drumul acesta. Ofertarea, alegerea materialelor dintr-o varietate mare, rapiditatea si profesionalismul montajului ma face sa apelez cu mare drag la Decasa in felul acesta amenajarile ies la lumina intr-un mod spectaculos.

Irina S.

Designer interior

Recomand

Colaborarea cu Iulia a decurs perfect, de la alesul culorilor, a materialelor, si pana la montaj. Eu din start nu eram ferm convins ce vreau, dar Iulia m-a ajutat sa ajung la solutia ideala pentru spatiul meu. O recomand 100%

Victor

Beneficiar

Portfolio.
Mark Jackman
Creative Director
Rene Rickman
Interior Designer
Janet Levine
Civil Engineer