Casa Ciceu.

Proaspat terminat de amenajat la finalului anului 2023, acest townhouse amenajat in stilul mid-century, impresioneaza pana la cel mai mic detaliu prin culori, finisaje , suprafete , functionalitate dar si tehnologie.

In ceea ce ne priveste- brief-ul beneficiarului dar si al arhitectului a gravitat in jurul ideii de aranjare tip ” wave” al produselor, sisteme de fixare inteligente dar si materiale calitative , deloc opulente insa speciale prin tinuta si structura lor.

Cu un caracter unitar , perdeaua folosita este aceeasi peste tot atat ca nuanta cat si textura. Draperia este captusita din cateva motive, toate la fel de importante : pentru un plus de confort si izolare dar si ca protectie al materialului principal pentru o durata de viata indelungata. Textura acestui produs este de asemenea aceeasi in toata casa dar alegerea cromatica a mers catre varianta gri si burgundy.

Bucataria -este si ea o alta vedeta a amenajarii datorita suprafetei generoase pe care o are dar si a spatiului vitrat. Produsul cel mai potrivit pentru acest geam este jaluzaua orizontala .Aceasta creaza un rezultat spectaculos prin prisma umbrelor dar si pentru ca reuseste sa se potriveasca perfect cu tamplaria existanta datorita culorii . Este un “perfect match” estetic si functional iar actionarea sa se face electric, ca si in cazul tesaturilor decorative descrise mai sus.

Amenajarea acestei proprietati este definitia combinatiei de confort,design si caldura iar pozele surprind in cel mai placut mod toate aceste aspecte.

 

Amplasament : Avalon Estate

An: 2023 

Homedesign : BBA Architecture

Photo : Tryingtodoart