Casa Soare.

Asa cum ii spune si numele- Casa Soare se bucura de multa lumina. Se bucura de ferestre generoase si de spatii aerisite ale camerelor. Amenajarea este facuta exclusiv de catre beneficiara proprietatii,care a dorit sa aduca spatiului culori calde si cat mai multe elemente naturale. A obtinut astfel o locuinta primitoare unde fiecare obiect nou ajuns aici a fost “cantarit” cu atentie pentru a se integra cat mai bine in povestea pe care si-a dorit sa o contureze.

In ceea ce priveste testurile decorative , detaliile care au contat in alegerea lor au fost personalizate pentru nevoile dar si destinatia fiecarei camere. Ca numitor comun, perdelele alese sunt fluide si cu o opacitate medie ce filtreaza lumina intr-un mod placut. Au textura rugoasa sau mici detalii pentru a exprima cat mai bine ideea de naturalete. Singurele draperii “blackout” cuprinse in amenajare sunt cele din dormitorul principal, pentru ca acesta beneficiaza de foarte mult Soare si este necesar aici un plus de confort. Restul draperiilor au o opacitate normala, si au fost alese sa completeze ambianta camerelor .

Cel mai ” dulce ” loc al casei este camera fetitei.¬† Aici tonurile catifelate, nuantele pastelate, decoratiunile , contureaza un univers ce exprima multa emotie si bucurie. Perdelele au primit o nota de romantism atat din prisma nuantei de roz pudrat dar si datorita funditelor delicate dispuse pe toata suprafata rejansei.

Casa Soare este armonie si ne bucuram ca am luat parte la aceasta poveste .

Amplasament : Cernica 

An : 2024